Meteen naar de content

✓ GRATIS THUISBEZORGD IN NL & BE

✓ 100% RISICOVRIJE GELD-TERUG GARANTIE

  Ruilen en Retourneren

  Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de bestelling die je hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Bij Revada Amsterdam, streven wij ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn met het product dat zij hebben gekocht van onze leveranciers. Als je problemen hebt met de verzending of het product en je bent gefrustreerd, neem dan contact met ons op en ons team zal je direct helpen.

  Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

  Als je besluit om je producten naar ons te retourneren binnen de 14 dagen bedenktijd, is het goed om te weten dat wij het volledige bestelbedrag binnen 5 werkdagen naar jou zullen terugbetalen, zodra wij het product hebben ontvangen. De kosten voor de retourzending kunnen wij helaas niet vergoeden.

  Volg onderstaande stappen om je product te retourneren:

   1. Stuur ons een mailtje op info@revada.nl waarin je aangeeft dat je je bestelling of een deel van je bestelling te willen retourneren
  1. Wacht op een reactie van onze klantenservice of wij het retour kunnen accepteren. Zij zullen je ook voorzien van het retouradres (Let op: dit is niet het adres op onze website)
  2. In het geval dat we jouw retour kunnen accepteren doe je het volgende. Pak het retour te zenden product weer netjes en stevig in, bij voorkeur in de originele verpakking
  3. Verzend het pakketje naar het retouradres dat je ontvangen hebt van onze klantenservice
  4. Stuur onze klantenservice de Track & Trace code
  5. Wanneer je pakket is aangekomen en gecontroleerd zullen wij het bestelbedrag van de geretourneerde producten terugstorten middels de betaalmethode waarmee afgerekend is 

  Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen helaas niet geretourneerd worden:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (maatwerk);
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. producten in de categorie "Beauty", "Kids & Baby" en "Sport" kunnen wij helaas niet retour nemen, vanwege hygiëne.

  Annulering van geplaatste bestellingen

  Voor annulering van je bestelling kun je na de bestelling contact opnemen via info@revada.nl

  Beschadigde producten bij aankomst

  Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat je product beschadigd raakt tijdens het transport. Als je een beschadigd of onjuist product hebt ontvangen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op. Daarna vervalt helaas de retourperiode.

  Voor de snelste oplossing stuur je ons een email met een foto waarop het beschadigde deel van het item te zien is. De meest optimale foto's zijn op een vlakke ondergrond waarop het label en het defect duidelijk te zien zijn. Wij zullen deze informatie gebruiken om u te helpen met uw bestelling en om fouten in de toekomst te voorkomen.


  Voor defecten leveren wij de eerste keer altijd kosteloos een nieuw pakketje en kunnen we helaas geen terugbetaling uitvoeren. Komt het de tweede keer defect aan? Dan betalen we je volledige aankoopbedrag terug.

  Voor vragen omtrent beschadigde product bij aankomst kun je contact opnemen via info@revada.nl

  Productiefouten of defecten na gebruik 

  Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat zich na enige tijd een productiefout voordoet. Het moet echt gaan om een gebrek. Met andere woorden: het onderdeel is kapot en het voldoet niet meer aan de norm die de fabrikant heeft voorgeschreven. Slijtageonderdelen zijn uitgesloten van productiefouten of defecten. Onder slijtageonderdelen vallen onder andere maar niet uitsluitend:

  • Aandrijfriemen
  • Accu’s,
  • Remblokjes en -schijven, remvoeringen, remtrommels,
  • Kettingen, lampen, pignons, banden en slangen
  • Bewegende onderdelen in de breedste zin van het woord

  Voor vragen over productiefouten of defecten na gebruik kun je contact opnemen via info@revada.nl

  Levering van verkeerde producten

  Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen correct te verwerken. Helaas kan het gebeuren dat er soms bestellingen doorheen glippen en wij je een verkeerd product leveren. Natuurlijk lossen we dit op en sturen we je kosteloos de juiste bestelling op.

  Voor vragen over de levering van verkeerde producten kun je contact opnemen via info@revada.nl

  Veelgestelde vragen over ons retourbeleid

  Mocht het nog niet duidelijk zijn dan hebben we hier enkele veelgestelde vragen over ons retourbeleid opgesomd:


  1. Wat is de retourperiode?

  Je kunt een product binnen 14 dagen retourneren nadat je je bestelling hebt ontvangen.


  1. Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg?

  Een volledige terugbetaling zal worden uitgegeven aan de oorspronkelijke betalingsmethode nadat we de producten hebben ontvangen, geïnspecteerd en bevestigd dat de producten niet geopend zijn geweest. Alle klanten moeten na het retourneren van het pakket contact met ons opnemen en ons voorzien van Track & Trace gegevens, zodat wij de terugbetaling kunnen verwerken.

  Let op: De meeste financiële instellingen hebben gemiddeld 3-5 werkdagen nodig om de terugbetaling te verwerken.


  1. Waarom kunnen de beauty & health producten niet worden geretourneerd?

  Een lijst van hygiëne producten die niet kunnen worden teruggezonden en vergoed (de lijst is niet volledig): ondergoed, bikini, make-up, haarstylingsproducten, schoonheidsproducten, enz. Wij nemen hygiëne en openbare veiligheid serieus en staan het retourneren van beauty- en gezondheidsproducten niet toe voor de veiligheid van al onze klanten. Wij staan hierin niet alleen. Andere aanbieders van schoonheids- en gezondheidsproducten staan om dezelfde redenen geen retourzendingen toe.


  In het algemeen kunnen producten niet worden geretourneerd als een van de volgende voorwaarden van toepassing is:


  • de koper heeft de geleverde producten zelf gerepareerd en/of bewerkt of door een derde laten repareren en/of bewerken;
  • de geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig of in strijd met de aanwijzingen van de tussenpersoon zijn behandeld en/of op de verpakking zijn behandeld
  • het gebrek geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft uitgevaardigd of zal uitvaardigen met betrekking tot de soort of de kwaliteit van de gebruikte materialen;
  • hygiëneproducten kunnen niet worden teruggenomen en vergoed, indien deze gebruikt zijn.
  1. Moet ik betalen voor mijn retourzending?

  Ja, alle klanten zijn zelf verantwoordelijk voor de kosten van hun retourzending. De kosten kunnen variëren afhankelijk van uw locatie tussen de €15 en €25. Wij raden u aan uw retourzending met een Track & Trace te verzenden, aangezien wij geen verantwoordelijkheid kunnen aanvaarden voor zoekgeraakte retourzendingen.  1. Kan ik mijn product terugsturen zonder contact met jullie op te nemen?

  Nee moet contact met ons opnemen voordat je een retourzending verstuurt, aangezien het retouradres anders kan zijn dan het adres waar uw bestelling oorspronkelijk vandaan kwam.  1. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

  Je kunt contact met ons opnemen via e-mail op info@revada.nl. Ons team werkt zeven dagen per week. Wij garanderen altijd een reactie binnen 1-2 werkdagen en helpen je graag verder!


  1. Mijn bestelling is beschadigd, wat moet ik doen?

  Voor de snelste oplossing, voeg een foto bij waarop de slechte kwaliteit of het beschadigde deel van het item te zien is. De meest optimale foto's zijn op een vlakke ondergrond waarop het label en het defect duidelijk te zien zijn. Wij zullen deze informatie gebruiken om u te helpen met uw bestelling en om fouten in de toekomst te voorkomen.


  Als je een beschadigd of onjuist product hebt ontvangen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op. Daarna vervalt helaas de retourperiode.

   

  Defect product?

  Wat jammer! Helaas kan het gebeuren dat uw product tijdens het transport beschadigd raakt. In dat geval leveren wij de eerste keer altijd gratis een nieuw pakket en kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Komt het de tweede keer defect aan? Dan betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug.


  9. Ik heb het verkeerde product ontvangen, wat moet ik doen?
  De snelste oplossing is om een foto van de goederen bij een e-mail aan onze klantendienst te voegen. Foto's kun je het beste nemen op een plat oppervlak waar het etiket en het defect duidelijk zichtbaar zijn. Ons team zal je zo snel mogelijk helpen het probleem op te lossen. Je zou binnen 24 uur een antwoord moeten krijgen. We gebruiken deze informatie om je te helpen met je bestelling en om fouten in de toekomst te voorkomen.

  10. Wat is het Retouradres?

  Naam: Jia Zhiyang & Xiaomi Yuncang
  Adres: 3rd Floor, Building E, Xianhao Innovation and Wisdom Park, No. 17 Jiabin Road, Huangjiang Town, Dongguan City, Guangdong Province, China
  Postcode: 523000

  Download het retourformulier hier

  Veilig betalen met iDeal/Bancontact

  Gratis Thuisbezorgd in NL & BE

  100% Niet-Goed Geld-Terug Garantie